Vásárlási tudnivalók

Szállítás:

1. Postai levélként (amennyiben belefér a termék egy borítékba), amelynek mérettől függő díja van. Megrendelés után lemérem a terméket és pontosítjuk a költségeket. Ez esetben mindenkor ajánlva, légpárnás borítékban adom fel a terméket.

Ára:950.-

2. Postai csomag előre fizetéssel : 2.650.-

3. Postai csomag utánvéttel : 3.650.-

4. Futár házhoz előreutalással : 2.800.-

5. Futár házhoz utánvéttel: 3.800.-

6. Személyes átvétel


Fizetés:

Kétféleképpen lehet: vagy banki átutalással, az e-mailben elküldött bankszámlaszámra vagy személyesen, készpénzben, a rendelés átvételekor.

Csomag összeállítás:

A rendelés leadása után négy napon belül összeáll a csomagod. Ha a termék készleten lévő, akkor megrendelést követő két napon belül postára adom, vagy átveheted személyesen. A csomag összeállításáról, és átadásáról minden esetben értesítést kapsz!

Elállási jog, visszatérítés:

Mindent megteszek azért, hogy az általam készített termékek a lehető legmagasabb színvonalon, a vásárló teljes megelégedésére készüljenek, illetve, hogy a weboldalon szereplő tájékoztató adatok a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen mégis fellépő hibákért a távollevők közötti kereskedésre vonatkozó jogszabályok és rendelkezések az irányadók. Amennyiben a megrendelt terméket hibásnak találod, vagy nem vagy elégedett, küldd vissza hozzám eredeti állapotában, a kézhezvételt követő 8 napon belül, és cserélem, illetve visszafizetem az árát, a visszaküldést követő harminc napon belül.

Elállási jog gyakorlásának menete:

Amennyiben elállási jogoddal szeretnél élni, azt írásban; levélben, vagy e-mailben teheted meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. A posta levelet lehetőleg ajánlva add fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma. A megrendelt terméket juttasd vissza hozzám. Utánvétellel ne küld vissza terméket, mert azt nem áll módomban átvenni!